ELLIPSE

 
Η τεχνολογία SWT (Selective Waveband Technology) χρησιμοποιείται στη θεραπεία δερματικών παθήσεων ακμή, ευρυαγγείες, ροδόχρους ακμή, αγγειακές αλλοιώσεις. Με τη SWT εφαρμόζεται φωτοδυναμική θεραπεία, η οποία βασίζεται στην επίδραση στο δέρμα επιλεγμένου φωτός σε συνδυασμό με την τοπική εφαρμογή φαρμακευτικής ουσίας που ευαισθητοποιεί το δέρμα στο φως.
 

Πώς λειτουργεί η θεραπεία Ellipse;

 
Σύντομες, ασφαλείς ρίψεις ενέργειας εστιασμένου φάσματος κατευθύνονται στο δέρμα.

Αυτές μπορεί να είναι ορατές ρίψεις Εστιασμένου Φάσματος ( Τεχνολογία Εστιασμένου Φάσματος SWT® από την Ellipse) ή από Laser, ανάλογα με την κατάσταση που θέλετε να αντιμετωπιστεί. Το σύστημα φιλτράρει την ενέργεια για να διασφαλίσει ότι τα χρησιμοποιούμενα μήκη κύματος απορροφώνται από την αιμοσφαιρίνη στο αίμα στα προβληματικά σημεία.

Το φως μετατρέπεται σε θερμότητα, η οποία καταστρέφει την πρωτεΐνη στο τοίχωμα των αγγείων, προκαλώντας σταδιακά εξαφάνιση των αγγείων μετά τη θεραπεία.

Για να εξασφαλιστεί η καλύτερη μετάδοση της ενέργειας,εφαρμόζεται ένα λεπτό στρώμα γέλης (όπως αυτό που χρησιμοποιείται στις εξετάσεις υπερήχων) στο δέρμα σας πριν από τη θεραπεία.
 
SWT – ΡΟΔΟΧΟΥΣ ΑΚΜΗ
 
SWT – ΡΟΔΟΧΟΥΣ ΑΚΜΗ
SWT – ΡΟΔΟΧΟΥΣ ΑΚΜΗ
SWT – ΡΟΔΟΧΟΥΣ ΑΚΜΗ
SWT – ΡΟΔΟΧΟΥΣ ΑΚΜΗ
 
SWT-ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ
 
SWT-ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ
SWT-ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ
SWT-ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ
SWT-ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ
 
 
ELLIPSE
 
 
 

Τι μπορεί να αντιμετωπιστεί;

 
Η πιο συνηθισμένη θεραπεία ασχολείται με τη διάχυτη ερυθρότητα που εμφανίζεται στα πρώιμα στάδια της ροδόχρου ακμής, αλλά μπορούν επίσης να αντιμετωπιστούν τα μεμονωμένα αγγεία που αναπτύσσονται αργότερα. Οι θεραπείες είναι πιο αποτελεσματικές σε ασθενείς με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα που δεν είναι ηλιοκαμένη κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Εάν η επιδερμίδα σας είναι λιγότερο ηλιοκαμένη, η αντίθεση μεταξύ των αιμοφόρων αγγείων και του χρώματος φόντου του δέρματος είναι μεγαλύτερη, καθιστώντας τη θεραπεία ευκολότερη.

Ωστόσο, το Ellipse έχει προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για διαφορετικούς τύπους δέρματος που παρέχουν τη σωστή ενέργεια για την επιδερμίδα σας.
 

Πόσο διαρκεί μια θεραπεία Ellipse;

 
Ο χρόνος θεραπείας εξαρτάται από την περιοχή που πρόκειται να καλυφθεί και από τον αριθμό των διαφορετικών σημείων που πρόκειται να υποβληθούν σε θεραπεία. Μια τυπική συνεδρία διαρκεί συνήθως 10-20 λεπτά.
 
 
 
 

Χρειάζεται να λάβω ειδικές προφυλάξεις πριν και μετά τη θεραπεία;

 
Το χρησιμοποιούμενο φως είναι εντελώς ασφαλές, ορατό φως. Ωστόσο, είναι σημαντικό να αποφεύγετε το μαύρισμα (ήλιο, σολάριουμ ή προϊόντα αυτο-μαυρίσματος) πριν και κατά τη διάρκεια της περιόδου θεραπείας. Διαφορετικά το μαυρισμένο δέρμα σας θα απορροφήσει περισσότερο φως, γεγονός που καθιστά τη θεραπεία λιγότερο αποτελεσματική και λιγότερο άνετη. Είναι επίσης μια καλή ιδέα να αποφύγετε το κάπνισμα 4 ώρες πριν από τη θεραπεία.

Γενικά, δεν απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα μετά τη θεραπεία, αλλά στους ανθρώπους με ευαίσθητο δέρμα μπορεί να βοηθήσει η εφαρμογή κρύας κομπρέσας (κρύο υγρό πανί) στο πρόσωπο αμέσως μετά τη συνεδρία ή η χρήση αλοιφής που θα συνταγογραφηθεί από το γιατρό. Μετά τη θεραπεία, θα πρέπει να αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο για 30 ημέρες, ακόμη και αν δεν υπάρχουν σημεία φλεγμονής στην περιοχή που υποβλήθηκε σε θεραπεία. Χρησιμοποιήστε προστασία από τον ήλιο (ελάχιστο SPF 30) εάν η έκθεση στον ήλιο δεν μπορεί να αποφευχθεί.
 

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

 
Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από τη θέση και τον αριθμό των φλεβών σας. Οι κλινικές μελέτες επιβεβαίωσαν ότι απαιτούνται συνήθως 1-4 θεραπείες, οι οποίες γίνονται σε απόσταση ενός μήνα περίπου.
 

Πονάει η θεραπεία;

 
Δεν απαιτούνται αναισθητικά και πολλοί ασθενείς περιγράφουν τη θεραπεία ως πρακτικά απαλλαγμένη από πόνο, σαν ένα χτύπημα από λαστιχάκι ακολουθούμενο από μια αίσθηση παρόμοια με την αίσθηση της απαλής ζεστασιάς μετά από μια μέρα στην παραλία.
 
SWT- ΑΚΜΗ
 
SWT- ΑΚΜΗ
SWT- ΑΚΜΗ
SWT- ΑΚΜΗ
SWT- ΑΚΜΗ
 
SWT-ΑΓΓΕΙΑΚΕΣ
 
SWT-ΑΓΓΕΙΑΚΕΣ
SWT-ΑΓΓΕΙΑΚΕΣ
SWT-ΑΓΓΕΙΑΚΕΣ
SWT-ΑΓΓΕΙΑΚΕΣ
 
 
 
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος MD Κωνσταντίνος Πέτσας
 
 
Ιατρείο 1:
 
Σεμιτέλου 1
11528 Αθήνα
(Πλησίον μετρό Μέγαρο Μουσικής)
 
 
Ιατρείο 2:
 
Πλατάνων 16, 14564 Κηφισιά
(Εντός Medihall Ιδιωτικού Πολυιατρείου)
 
 
Ιατρείο 3:
 
Αγίου Ιωάννου 86-88, 15342 Αγία Παρασκευή
 
 
 
Τηλέφωνο: +302114006853
 
Κινητό τηλέφωνο: +306974581282
 
Φαξ: +302114006853